Vanaf 2019 worden er beurzen georganiseerd die in een regionale behoefte blijken te voorzien en landelijk grote bekendheid hebben gekregen. De beurzen worden gehouden in sporthal “De Boog” Krimpenerbosweg 2b, 2925 LB Krimpen aan den IJssel.

Op de volgende data vinden onze beurzen plaats :

  • 2 maart 2019
  • 30 november 2019 

                       De openingstijden zijn (alleen) op zaterdag van 10:00 uur  tot  15:30 uur

Eventuele wijzigingen voorbehouden en zoals van ouds: de toegang voor leden van onze vereniging  is gratis, andere bezoekers betalen €3,-

Voor inlichtingen: Dhr. W. Beerenkamp (06-38 22 73 17).

Tafelruimte voor handelaren te huur in overleg.

Er is een “stuiverhoek” met meer dan een miljoen postzegels verdeeld over ruim 300 boeken. Hierin kan men naar hartenlust snuffelen en waaruit men, voor vijf eurocent per zegel, kan halen wat men zoekt en wilt.

Op deze beurzen zijn vele handelaren, met “voor elk wat wils” aan postzegels en filatelistische artikelen, aanwezig.

Onze beursdagen zijn geen ruibeurzen!


Toegang: € 3,- ; gratis voor leden van filatelistenvereniging IJssel- & Lekstreek.

Beurslocatie sporthal De Boog is eenvoudig met de auto te bereiken en de beurslocatie beschikt over een ruime gratis parkeergelegenheid.

Ook met openbaar vervoer is deze locatie goed te bereiken. De RET buslijnen 97 en 98 rijden met een frequentie van elk half uur vanuit beide richtingen tussen metrostation Capelsebrug en busstation Krimpen. Bij beide lijnen uitstappen halte Vijverlaan  van daar is het 7 minuten lopen naar de beurslocatie. Daarnaast Syntus/Arriva buslijn 195 vanaf metrostation Capelsebrug richting Schoonhoven rijdt ieder uur en uitstappen halte Krimpenerhout van daar is het 5 minuten lopen naar de sporthal.